ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ

 Το Έργο σας - Η Ταυτότητά μας

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ

  1. Oι συνεργασίες μας είναι οικογενειακού τύπου και χειριζόμαστε το έργο σας σαν δικό μας. Είμαστε δίπλα σας από το Α έως το Ω για να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε πετύχει στο έπακρο τις προσδοκίες σας.
  2. Η 'RACKnROLL' προσφέρει ανταγωνιστικό εξοπλισμό με ευρωπαϊκή πιστοποίηση και προδιαγραφές, τεχνολογικά καινοτόμο που παρέχει αξιοπιστία και ασφάλεια.
  3. Είμαστε μικρή ευέλικτη ομάδα με λειτουργικό προφίλ τέτοιο πού μας επιτρέπει να παρέχουμε ανταγωνιστικές υπηρεσίες, ώστε το τελικό προϊόν να είναι 'extra value for money'.
  4. Με πολύχρονη εμπειρία μελετούμε σωστά τις ανάγκες σας σε συνδυασμό με τον προσφερόμενο χώρο για την πιο πλήρη και λειτουργική εκμετάλλευση του. Η συνεχής επεξεργασία της εξέλιξης νέων προϊόντων εκ μέρους μας συνιστούν δεδομένη την βέλτιστη επιλογή λύσης για το έργο σας.


ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ


Με την εμπειρία 27 ετών σχεδιάζουμε με γνώμονα την ποιότητα ,την ευελιξία και την λειτουργικότητα το μοντέλο συστήματος αποθήκευσης/προβολής που σας καλύπτει. Στόχος μας η επιλογή της αρτιότερης οικονομοτεχνικής λύσης με παράλληλη ισάξια διαχείριση του χώρου και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 

Η 'RACKnROLL' καλύπτει πλήρως την προμήθεια και τοποθέτηση του συστήματος αποθήκευσης/προβολής που έχει επιλεγεί Να είστε σίγουροι ότι ποιότητα και ανταγωνιστικότητα έχουν επιτευχθεί.Η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια είτε πρόκειται για μικρό η μεγάλο εργο.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΡΑΦΙΩΝ


Αναλαμβάνουμε την ετήσια επιθεώρηση των ραφιών σας βάσει ΕΝ15635 και αντικαθιστούμε/επισκευάζουμε τα στοιχεία που απαιτούνται. Επίσης αναλαμβάνουμε αλλαγές ή επαναδιάταξη παντός τύπου εφαρμογών συστημάτων αποθήκευσης.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ


Έχουμε προεπιλέξει για εσάς ευρωπαικά συστήματα ανώτερης ποιότητας με τεχνολογία αιχμής και πιστοποιημένες προδιαγραφές. Ποιότητα,ανταγωνιστικότητα και καινοτομία, κύριο μέλημά μας στην επιλογή του εξοπλισμού.

 MS ITALY

Γνωρίστε την

Η ποιότητα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της φιλοσοφίας της Metalsistem. Μια δέσμευση ποιότητας που ξεκινά από την αγορά coils, από τα μεγαλύτερα χαλυβουργεία του κόσμου. Για την κατασκευή της σειράς προϊόντων metalsistem χρησιμοποιούνται μόνο υψηλής ποιότητας 3.1B πιστοποιημένα coils υψηλoυ εφελκυσμού που συμμορφώνονται με τα πρότυπα EN 10204.  Τα coils χάλυβα γαλβανίζονται χρησιμοποιώντας τη διαδικασία Sendzimir που εγγυάται τα υψηλά επίπεδα της διάρκειας και της αυξημένης αντίστασης διάβρωσης. Όλα τα εξαρτήματα παράγονται σε αυτοματοποιημένες γραμμές που χρησιμοποιούν το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας  που διατίθενται στον κόσμο σήμερα.

 Όλα τα προϊόντα Metalsistem προσφέρουν μια βέλτιστη σχέση τιμής/ποιότητας. Exουν αυξημένα χαρακτηριστικά δομικής αντοχής και έχουν επίπεδα ποιότητας που έχουν αναγνωριστεί και πιστοποιηθεί από τους κυριότερους οργανισμούς πιστοποίησης στην Ευρώπη. Τα πολυάριθμα διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι μια αναγνώριση της μοναδικότητας και της αποκλειστικότητας αυτών των προϊόντων, της ποιότητας, της ασφάλειας, της ευελιξίας, της απόδοσης και του κόστους τους.

Οι θεωρητικοί υπολογισμοί των κατασκευών γίνονται σύμφωνα με τους κανονισμούς FEM.10.2.02 με τη μέθοδο των οριστικών στοιχείων μαζί με το ηλεκτρονικό σύστημα SICS. Οι δοκιμές γίνονται σύμφωνα με τα αιτήματα της TUV Product Service και εγγυώνται το συντελεστή ασφαλείας 2.00 με τις απαιτήσεις του ZH 1/428.  Στη βάση των κανονιστικών απαιτήσεων η επιτρεπόμενη παραμόρφωση της δοκoύ είναι L/200. Το βασικό πλεονέκτημα της ονοματολογίας Metalsistem είναι η μόνιμη συγκάλυψη του ψευδαργύρου, η οποία δίνει τη γνωστή αισθητική εμφάνιση σε συνδυασμό με διαρκή ποιότητα. Ο γαλβανισμός γίνεται στη θερμοκρασία των 470 βαθμών Κελσίου. Η αιτία αυτής της αντίδρασης είναι σταθερή ένωση μεταξύ του χάλυβα και του ψευδαργύρου. Η διάρκεια του γαλβανισμένου στρώματος είναι αναλογικά με το βάρος (πάχος) του ψευδαργύρου. Τα στοιχεία ραφιών παράγονται με ταξινόμηση Z100 σύμφωνα με το πρότυπο UNI-EN 10142, δηλαδή το βάρος του ψευδαργύρου είναι 100g/m2 και το πάχος7,1 μm. Η μακροχρόνια εγγύηση είναι τουλάχιστον 10 χρόνια σε δυσμενείς συνθήκες.

            MS ITALY CERTIFICATIONS AND APPROVALS

ISO 9001:2015

Quality assurance
certification

EN 1090-1:2009/A1:2011

CE Marking - Factory production control

ISO 14001:2015

Environmental management systems certification

"AEO" - Authorized Economic Operator

Customs "AEO" FULL authorisation

OHSAS 18001:2007

Health and Safety system certification

UNI EN ISO 3834-2

Welding processes certification

TÜV

Product certification

CISI

Quality and Safety trademark

Accreditation with the "SERVIZIO TECNICO CENTRALE"

METALSISTEM has been qualified as a processing centre in possession of all the requisites for steel manufacturers n°753/10

Certifications regarding personnel

Welder qualifications according to UNI EN ISO 9606-1:2017 and UNI EN ISO 14732:2013

The welding process applied by METALSISTEM is in conformity with the UNI EN ISO 3834-2 standards

Electrical Installations

Authorized to operate according to the Italian legislative decree D.LGS 37/2008 guaranteeing the safety of electrical installations

Quality in the selection of raw materials

Prime quality 3.1 certified high tensile steel coils conforming with the EN 10204 standards. SENDZIMIR galvanised steel for high levels of durability and elevated corrosion resistance

Model organization and control

According to the Italian legislative decree D.LGS 231/2001, applied from December 2009

Association of Italian steel fabricators; chapter of Industrial Racking - CISI

METALSISTEM is a member of the steering committee and of the study group. As METALSISTEM has fully complied with the self certification program it is authorised to use the CISI label

F.E.M.

Féderation Européènne de la Manutention.
AISEM - ANIMA - CISI is the official Italian representative of F.E.M.

Università di Trento

Structural Engineering: beam/upright connection stiffness, stub column and foot plate deflection tests

Polytechnic University of Milan

Full scale tests on industrial racking under static and seismic conditions

I.S.P.E.S.L. - Istituto Superiore per la Prevenzione e la Sicurezza del Lavoro

Institute for Occupational Health and Safety - tests conducted on full scale structures

Seismic testing permanent laboratory

Metalseismic Test Tower, a purpose built permanent laboratory dedicated to the "Metalseismic" seismic testing project, within which innovative solutions are developed for seismic resistant structures.