ΡΑΦΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ 

Ποιότητα - Καινοτομία - Ασφάλεια

 ΡΑΦΙΑ ΠΑΛΕΤΑΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

ΡΑΦΙΑ ΠΑΛΕΤΑΣ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΑ
ΡΑΦΙΑ ΠΑΛΕΤΑΣ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΑ

H ανάπτυξη της τεχνολογίας σε επίπεδο hardware καθώς και σε επίπεδο software δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον κατασκευαστικό κλάδο συστημάτων αποθήκευσης. Η τάση της εξέλιξης σε αυτό τον ιδιαίτερο κλάδο είναι η έξυπνη διαχείριση της τεχνολογίας προς αντικατάσταση της ποσότητος. Το αποτέλεσμα είναι εξυπνότερα -ασφαλέστερα ΄ράφια΄. Φανταστείτε απλά να οδηγούσαμε ακόμα αυτοκίνητα 2 τόνων τεχνολογίας περασμένων δεκαετιών !Επιλέξτε λοιπόν και εδώ την ασφάλεια της τεχνολογικής υπεροχής, η οποία παράλληλα διαθέτει πιστοποιήσεις για τις προδιαγραφές από τους πλέον σοβαρούς και αξιόπιστους ευρωπαϊκούς οίκους καθώς συντονίζεται πλήρως με όλες τις κατευθυντήριες οδηγίες από νεότερες επιστημονικές έρευνες στον τομέα αυτό.

SUPERBO-Πρωτοποριακό σύστημα ραφιών παλέτας με κολόνα κλειστής διατομής, ζευκτά πλαισίου κλειστής διατομής, και δοκίδες με διπλή αγκίστρωση μπροστά και στο πλάι της κολόνας. Όλα τα επιμέρους στοιχεία παράγονται από πιστοποιημένο 3.1 δομικό γαλβανισμένο SENDZIMIR χάλυβα υψηλής αντοχής σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ10204.Το Superbo διαθέτει ανώτερη σταθερότητα, γρήγορη συναρμολόγηση. Ιδανικό για εφαρμογές b2b- Drive-in και Push-back. Φέρει πληθώρα λύσεων για όλες τις ανάγκες.

SUPERBUILD-Καινοτόμο σύστημα ραφιών παλέτας με κολόνα κλειστής διατομής(άνευ ραφής), ζευκτά πλαισίου κλειστής διατομής. Όλα τα επιμέρους στοιχεία παράγονται από πιστοποιημένο 3.1 δομικό γαλβανισμένο SENDZIMIR χάλυβα υψηλής αντοχής σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ10204. Διπλός κόμβος ζευκτών και πυκνή διάταξη χαμηλά προσδίδουν μοναδική ενισχυμένη δομική απόκριση. Φέρει πληθώρα αξεσουάρ για όλες τις ανάγκες.

UNIBUILD-Ενισχυμένο σύστημα ραφιών παλέτας με κολόνα 130 χιλιοστών, ζευκτά πλαισίου κλειστής διατομής, και δοκίδες με διπλή αγκίστρωση μπροστά και στο πλάι της κολόνας. Όλα τα επιμέρους στοιχεία παράγονται από πιστοποιημένο 3.1 δομικό γαλβανισμένο SENDZIMIR χάλυβα υψηλής αντοχής σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ10204. Χάρη στη μοναδική 130 χιλιοστά κολόνα, το Unibuild είναι η απάντηση στις πιο τεχνικά δύσκολες εφαρμογές. 

SUPER 4/5/6-Σύστημα ραφιών παλέτας με κολόνα κλειστής διατομής, ζευκτά πλαισίου κλειστής διατομής, και δοκίδες με δυνατότητα αγκίστρωσης 8 σημείων και στις 4 πλευρές της κολόνας. Όλα τα επιμέρους στοιχεία παράγονται από πιστοποιημένο 3.1 δομικό γαλβανισμένο SENDZIMIR χάλυβα υψηλής αντοχής σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ10204. Επαναστατικό σύστημα που είναι ιδανικό επίσης για κατασκευή παταριών και άλλων χρήσεων.

ΡΑΦΙΑ ΕΛΑΦΡΟΥ & ΜΕΣΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

SUPER PATENTED-Mοναδικό και ολοκληρωμένο σύστημα boltless.Πολλαπλές νευρώσεις σε όλα τα στοιχεία του το καθιστούν ιδιαίτερα στιβαρό σε ισομερώς κατανεμημένα φορτία. Μήκος από 90/105/120/150/180εκ και βάθος 32/40/50/60/80εκ,πλήθος αξεσουάρ και επιλογών βάρους έρχεται να καλύψει την όποια ανάγκη. Η αισθητική του είναι τέτοια που επιλέγεται και για σημεία λιανικής.

UNISHELF-Σύστημα long span για φορτία έως 800kg/ράφι με πολλαπλές νευρώσεις και ομοειδή αξεσουάρ με το super.Για ογκώδη και βαριά προϊόντα, μήκος ραφιού 90/120/150/180/210/240/270εκ και βάθος 60/80/100εκ θα διαχειριστεί σωστά τον χώρο και τα εμπορεύματα. Γαλβανισμένος δομικός χάλυβας υψηλής αντοχής 3.1-EN10204.

RACK-SPAN-Προγαλβανισμένο και κουμπωτό σύστημα ραφιών χωρίς βίδες. Αντοχή φορτίων εως 350 κιλά και διαστάσεις 90/120/150/180/210/240εκ μήκος καθώς και βάθος 40/50/60/80/100εκ είναι ιδανικό για διευθέτηση κάθε χώρου με μεσαίες ανάγκες φορτίων. Δυνατότητα τοποθέτησης νοβοπάν ή mdf αντί μεταλλικών επιφανειών, χωρίς να φαίνεται το σόκορο.

ΤΥΠΟΥ ΝΤΕΞΙΟΝ-Παραδοσιακό και ελληνικής επινόησης σύστημα ραφιών με βίδες .Βαμμένο ή προγαλβανισμένο διατηρεί ακόμα τη φήμη του με ανταγωνιστικές και έξυπνες εφαρμογές. Αντοχή φορτίων από 60 εως 200 κιλά Ελληνικής κατασκευής με σημασία στην λεπτομέρεια και πλήθος αξεσουάρ για όλες τις ανάγκες.

SUPERINOX-Ανοξείδωτο σύστημα ραφιών με προδιαγραφές HAACP για αποθήκευση τροφίμων σε ξηρό η ψυχόμενο χώρο. Διατίθεται με κλειστό, σχαρωτό η πλαστικό ράφι. Η εφαρμογή του επεκτείνεται και σε non food με πληθώρα ιδεών και λύσεων. Οι γωνίες πλέον είναι προσβάσιμες. Άλλη μια ολοκληρωμένη λύση με άψογο φινίρισμα και πιστοποίηση.

ΚΙΝΗΤΑ ΡΑΦΙΑ-RACKNROLL σύστημα με όλη την σημασία της λέξης! Διπλασιάστε τον αποθηκευτικό χώρο σας με τα κινητά συστήματα,και μειώστε τους σταθερούς ανώφελους διαδρόμους σε μόλις ένα! Απλά περιστρέψτε το βολάν επιλογής σας και έχετε άμεση πρόσβαση στο σημείο. Δυνατότητα κλειδώματος συγκροτήματος και αισθητικό φινίρισμα της επιλογής σας.

ΡΑΦΟΠΑΤΑΡΑ-Όταν υπάρχει διαθέσιμο ύψος για την απελευθέρωση ζωτικού ισόγειου χώρου, τα ραφοπάταρα 2 ή και περισσοτέρων ορόφων, η δημιουργία πλατφόρμας για όποια χρήση άνωθεν του ισογείου, είναι η λύση στο πρόβλημα.

CANTILEVER- Σύστημα που ενδείκνυται για αποθήκευση προϊόντων μεγάλου μήκους η προϊόντων bulky. Αποτελείται από κολώνες και βραχίονες σε πληθώρα μεγεθών ,διατομών, για κάθε χρήση.

BΟΗΘΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ποιοτικές ιματιοθήκες προσωπικού 1 εως 12 θέσεων σε χρωματισμό επιλογής σας απο πλούσιο χρωματολόγιο,και δυνατότητα κλειδώματος με κλειδί.

Μεταλλικές συρταριέρες με κεντρικό κλείδωμα,ποικιλία διαστάσεων συρταριών και χωρισμάτων για να ταξινομήσετε σωστά και με ασφάλεια ευπαθή προϊόντα.

Έξυπνες και ποιοτικές λύσεις αποθήκευσης χύδην εμπορευμάτων Πληθώρα διαστάσεων και χρωμάτων για να τακτοποιήσετε λειτουργικά και αισθητικά την αποθήκη σας.