ΡΑΦΙΑ ΚΕΚΛΙΜΕΝΑ LIVE STORAGE

Βαρυτικό σύστημα ραφιών FIFO με σύστημα κεκλιμένων ραουλόδρομων για αποθήκευση παλέτας & κιβωτίων (carton live storage - pick or put to light) που επιτρέπει την προτεραιότητα ανα παλέτα & ταυτόχρονα την υψηλή χωρητικότητα της αποθήκης.

Οι παλέτες/κιβώτια τοποθετούνται στο σύστημα live storage από την πλευρά εισόδου στο ραφι και κατευθύνονται βαρυτικά υπό κλίση στην πλευρά εξόδου των ραφιών. Κατά την παραλαβή της πρώτης στην έξοδο, όλες οι υπόλοιπες ακολουθούν έως το τερματικό σημείο αναμονής προς παραλαβή.

Τα κεκλιμένα ράφια βαρύτητας live storage διαθέτουν ειδικά φρένα για την μείωση της δύναμης ολίσθησης, καθώς και ειδικά αξεσουάρ ασφαλείας & διευκόλυνσης εύρυθμης λειτουργείας.

LIVE STORAGE PALLET RACKING- MULTI DEEP PALLET RACKING- Το σύστημα LIVE STORAGE είναι το ενδεδειγμένο σύστημα αποθήκευσης παλετων FIFO, με μέγιστη δυνατότητα αποθήκευσης για ομοειδή παλετοποιημενα φορτία ανα θυρίδα ραφιών στο σύστημα. 

LIVE STORAGE SYSTEM - Το συγκεκριμένο σύστημα ραφιών επιτρέπει την φόρτωση στα ράφια παλέτας από την πλευρά των 80 εκ, που είναι και η συνήθης πλευρά χειρισμού των παλετων.