ΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ  

Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ

                                                            ΡΑΦΙΑ RETAIL TYΠOY S/Μ

ΡΑΦΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
ΡΑΦΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

ΡΑΦΙΑ RETAIL- Aψογα καλαίσθητα και ποιοτικά συστήματα προβολής καταστημάτων που θα προωθήσουν επάξια τα προϊόντα σας. Με την ποικιλία εφαρμογών και λύσεων που προσφέρουν, θα βοηθήσουν στο μέγιστο στην οργάνωση-ταξινόμηση και πώληση των προϊόντων σας, με παράλληλη αισθητική ανάδειξη του χώρου σας. Με πλούσιο χρωματολόγιο και με συνδυασμό μελαμινικής απόχρωσης αποτελεί ιδανική και ανταγωνιστική λύση σε όλες τις κατηγορίες ειδών.


                                                             ΡΑΦΙΑ RETAIL ΤΥΠΟΥ SUPER

ΤΥΠΟΥ SUPER-Συστήματα κουμπωτά με πληθώρα αξεσουάρ για κάθε χρήση είναι η απάντηση ενός συστήματος πλέον ανταγωνιστικού με χροιά *factory style* για το σημείο λιανικής σας. Με πολύ μεγάλη ποικιλία διαστάσεων θα ντύσει το κατάστημα σας στο μέγιστο. Η βασική του έκδοση είναι άβαφο *mat inox* με δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής επιλογής σας. Πανεύκολη αποσυναρμολόγηση και μεταφορά σε νέο χώρο. Μια ανταγωνιστική και αισθητική προσέγγιση που η τιμή του θα σας εκπλήξει ευχάριστα!


                                                         ΡΑΦΙΑ ΤΥΠΟΥ CASH & CARRY

ΡΑΦΙΑ CASH & CARRY
ΡΑΦΙΑ CASH & CARRY

 CASH & CARRY-Mικτο σύστημα προβολής προϊόντων και αποθήκευσης ταυτόχρονα. Στο επίπεδο ισογείου αναπτύσσονται ράφια προβολής τύπου S/Μ ενώ στα ανώτερα επίπεδα αποθηκεύονται παλέτες για την εκμετάλλευση του ωφέλιμου ύψους. Ιδανικό για πολυκαταστήματα και καταστήματα χονδρικής. Λόγω του αυξημένου ύψους του ισογείου τμήματος προβολής καθώς και της κυκλοφορίας καταναλωτών ανάμεσα στα ράφια το σύστημα πληροί αυστηρές προδιαγραφές.