ΡΑΦΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ 

Ποιότητα - Καινοτομία - Ασφάλεια

ΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

H ανάπτυξη της τεχνολογίας σε επίπεδο hardware καθώς και σε επίπεδο software δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον κατασκευαστικό κλάδο συστημάτων αποθήκευσης. Η τάση της εξέλιξης σε αυτό τον ιδιαίτερο κλάδο είναι η έξυπνη διαχείριση της τεχνολογίας στην ποιότητα προς αντικατάσταση της ποσότητος. Το αποτέλεσμα είναι εξυπνότερα -ασφαλέστερα ΄ράφια΄. Φανταστείτε απλά να οδηγούσαμε ακόμα αυτοκίνητα  τεχνολογίας περασμένων δεκαετιών !Επιλέξτε λοιπόν και εδώ την ασφάλεια της τεχνολογικής υπεροχής, η οποία παράλληλα διαθέτει πιστοποιήσεις για τις προδιαγραφές από τους πλέον σοβαρούς και αξιόπιστους ευρωπαϊκούς οίκους, καθώς  συντονίζεται πλήρως με όλες τις κατευθυντήριες οδηγίες από νεότερες επιστημονικές έρευνες στον τομέα αυτό.

 Η ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΡΑΦΙΩΝ ΠΑΛΕΤΑΣ & ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Πρωτοποριακά συστήματα ραφιών παλέτας με κολόνα κλειστής διατομής, ζευκτά πλαισίου κλειστής στρογγυλής διατομής, και δοκίδες ενιαίου προφίλ με διπλή αγκίστρωση μπροστά και στο πλάι της κολόνας, που προσδίδουν μοναδική ενισχυμένη δομική απόκριση. Όλα τα επιμέρους στοιχεία παράγονται από πιστοποιημένο 3.1 δομικό γαλβανισμένο SENDZIMIR χάλυβα υψηλής αντοχής σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ10204.Τα συστήματα ελέγχονται στατικά ή αντισεισμικά βιάσει νέων EURONORMS. Φέρουν ID MARKING για προφανείς λόγους δέσμευσης ποιότητας . 

ΡΑΦΙΑ ΕΛΑΦΡΟΥ & ΜΕΣΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ- ΗΜΙΒΑΡΕΩΣ

Mοναδικά και ολοκληρωμένα συστήματα boltless.Πολλαπλές νευρώσεις σε όλα τα στοιχεία του το καθιστούν ιδιαίτερα στιβαρό σε ισομερώς κατανεμημένα φορτία. Μήκος από 90/120/150/180/210/240/270εκ και βάθος 32/40/50/60/70/80/100εκ, πλήθος αξεσουάρ και επιλογών βάρους απο 150kg εως 800kg έρχεται να καλύψει την όποια ανάγκη. Eίναι ιδανικά για διευθέτηση κάθε χώρου με μεσαίες ανάγκες φορτίων. Δυνατότητα τοποθέτησης νοβοπάν ή mdf αντί μεταλλικών επιφανειών. Γαλβανισμένος δομικός χάλυβας υψηλής αντοχής 3.1-EN10204.Δυνατοτητα ηλεκτροστατικής βαφής.

ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΣ  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ  ΑΠΟΘΗΚΗΣ

Ποιοτικές ιματιοθήκες προσωπικού 1 εως 12 θέσεων σε χρωματισμό επιλογής σας απο πλούσιο χρωματολόγιο,και δυνατότητα κλειδώματος με κλειδί.

Μεταλλικές συρταριέρες με κεντρικό κλείδωμα,ποικιλία διαστάσεων συρταριών και χωρισμάτων για να ταξινομήσετε σωστά και με ασφάλεια ευπαθή προϊόντα.

Έξυπνες και ποιοτικές λύσεις αποθήκευσης χύδην εμπορευμάτων Πληθώρα διαστάσεων και χρωμάτων για να τακτοποιήσετε λειτουργικά και αισθητικά την αποθήκη σας.