ΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΠΑΛΕΤΕΣ

ΡΑΦΙΑ ΠΑΛΕΤΑΣ

Σύστημα αποθήκευσης Βαρέως τύπου εως 4500kg/ράφι, για κάθε τύπο παλετοποιημένου φορτίου, πιστοποιημένα & αξιόπιστα από την 'RACKnROLL'.

Κλασσική λύση παλέτας, ράφια back to back άμεσης προσβασιμότητας & αποθήκευσης με την παράλληλη δυνατή ιχνηλασιμότητα σε ολες τις θέσεις. Το πλέον δημοφιλές σύστημα λόγω σχέσης κόστους ανα παλέτα & αριθμού παλετοθέσεων ραφιών, σε αποθήκες- κέντρα διανομής & logistics.

Στα παλετοραφα οι διάδρομοι περιστροφής τού ανυψωτικού ορίζονται από τον τύπο τους  (counterbalance-Reach truck-vna-stacker crane). Τα ράφια διαθέτουν εύρος εξαρτημάτων βαρεως τύπου & αξεσουάρ όπως, μεταλλικές επιφάνειες για picking, εγκάρσια νεύρα, ειδικές βάσεις για βαρέλια, διάτρητη ειδική μεταλλική επιφάνεια ή σχάρα ( ζήτημα πυρόσβεσης), back stop, & επίσης λύσεις προστασίας ειδών & εργαζομένων.

Ειδικά για το ραφι παλετας back to back, πρέπει να ζητάτε και την ανάλογη στατική μελέτη για το έργο σας, η οποία είναι διαθέσιμη από ειδικό λογισμικό πρόγραμμα του εργοστασίου κατασκευής, και η οποία αναφέρει τα χαρακτηριστικά του έργου, την ανάλογη νόρμα που υπολογίζονται καθώς και τα ενδεικνυόμενα προφίλ με το ID MARKING τους.

Μόνο έτσι είστε σίγουροι για την ασφάλεια & την ποιότητα της Α΄ υλης, τις προδιαγραφές & την δέσμευση ότι η κατασκευή σας είναι πιστοποιημένη βάσει ευρωπαϊκών προτύπων-ΕURONORMS.

ΣΥΣΤΗΜΑ BACK TO BACK
ΣΥΣΤΗΜΑ BACK TO BACK

Το σύστημα back to back είναι κλασσικό σύστημα αποθήκευσης παλετων, με δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις θέσεις αποθήκευσης & χαμηλή σχέση κόστους. 

ΣΥΣΤΗΜΑ VNA
ΣΥΣΤΗΜΑ VNA

Ράφια στενών διαδρόμων VNA για μεγαλύτερο όγκο αποθήκευσης αφού ο διάδρομος είναι μισού πλάτους για τον χειρισμο των παλετων,  από ένα reachtruck. 

Το σύστημα DRIVE IN είναι λύση αποθήκευσης ομοειδών φορτιων για πυκνή στοίβαξη. Τα συστήματα drive in / through καλύπτουν την αρχή LIFO / FIFO.  

Σύστημα για 3/4/5 σε βαθος παλέτες, ράφια τύπου pushback, με επικλινείς βαγονέτα. Ιδανική εφαρμογή αποθήκευσης για ομοειδείς κωδικούς παλετοποιημενων φορτίων.  

Κινητό σύστημα αποθήκευσης - mobile back to back- ασύρματης εντολής με μέγιστη αποθήκευση & πρόσβαση σε κάθε σημείο στο σύστημα.

Radio shuttle system με ρομποτικό βαγονέτο διαχείρισης με ασύρματη εντολή. Σύγχρονο ημιαυτόματο σύστημα ραφιών με πολλές δυνατότητες διαχείρισης αποθέματος.

Λύση αποθήκευσης για παλετα, υψηλής χωρητικότητας με επικλινείς ραουλόδρομους μεταφοράς εμπορευμάτων από την απόθεση στην παραλαβή.

Η προστασία ζωής εργαζομένων & εμπορευμάτων ταυτίζονται στην λειτουργία της αποθήκης. Η αντισεισμικότητα των παλετοραφων είναι ζωτικής σημασίας στην Ελλάδα.

Ειδικά στην κατασκευή αποθηκευτικού εξοπλισμού συστημάτων παλέτας βαρεως τύπου, οι Ιταλοί κατασκευαστές σαν σεισμογενή χώρα, πρωτοπορούν υιοθετώντας κλειστά προφίλ διατομών & άλλες ριζοσπαστικές ιδέες, με ιδιόκτητα κέντρα ερευνών/δοκιμών, υπαγόμενοι σε ενιαίο τεχνικό φορέα συμμόρφωσης ( ACAI/CISI) μέλος της ERF(european racking federation).