ΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΠΑΛΕΤΕΣ

ΡΑΦΙΑ ΠΑΛΕΤΑΣ

Σύστημα αποθήκευσης Βαρέως τύπου εως 4500kg/ράφι, για κάθε τύπο παλετοποιημένου φορτίου, πιστοποιημένα & αξιόπιστα από την 'RACKnROLL'.

Κλασσική λύση παλετων, με ράφια back to back αποθήκης άμεσης προσβασιμότητας με την παράλληλη δυνατή ιχνηλασιμότητα σε ολες τις παλετες. Το πλέον δημοφιλές σύστημα λόγω σχέσης κόστους ανα παλέτα στα ράφια & αριθμού παλετοθέσεων, σε αποθήκες- κέντρα διανομής & logistics.

Στα παλετοραφα back to back οι διάδρομοι περιστροφής τού ανυψωτικού ορίζονται από τον τύπο τους  (counterbalance-Reach truck-vna-stacker crane). Τα ράφια διαθέτουν εξαρτημάτα & αξεσουάρ βαρεως τύπου όπως, μεταλλικές επιφάνειες για picking, εγκάρσια νεύρα, ειδικές βάσεις για βαρέλια, διάτρητη ειδική μεταλλική επιφάνεια ή σχάρα ( ζήτημα πυρόσβεσης), back stop, & επίσης λύσεις προστασίας ειδών & εργαζομένων.

Ειδικά για τα παλετοραφα, πρέπει να ζητάτε και την ανάλογη στατική μελέτη για το έργο σας, η οποία είναι διαθέσιμη από ειδικό λογισμικό πρόγραμμα του εργοστασίου κατασκευής, η οποία αναφέρει τα χαρακτηριστικά του έργου, την ανάλογη νόρμα που υπολογίζονται καθώς και τα ενδεικνυόμενα προφίλ με το ID MARKING τους.

Μόνο έτσι είστε σίγουροι για την ασφάλεια & την ποιότητα της Α΄ υλης, τις προδιαγραφές & την δέσμευση ότι το συστημα σας είναι πιστοποιημένο βάσει ευρωπαϊκών προτύπων-ΕURONORMS.

ΣΥΣΤΗΜΑ BACK TO BACK
ΣΥΣΤΗΜΑ BACK TO BACK

Το σύστημα back to back είναι τα κλασσικο σύστημα ραφιών με δυνατότητα πρόσβασης  σε όλες τις θέσεις αποθήκευσης & χαμηλή σχέση κόστους. 

Το σύστημα DRIVE IN είναι λύση αποθήκευσης ομοειδών φορτιων για πυκνή στοίβαξη. Τα συστήματα drive in / through καλύπτουν την αρχή LIFO / FIFO.   

Κινητό σύστημα αποθήκευσης - mobile back to back- ασύρματης εντολής με μέγιστη αποθήκευση & πρόσβαση σε κάθε σημείο στο σύστημα.

ΣΥΣΤΗΜΑ VNA
ΣΥΣΤΗΜΑ VNA

Ραφια στενών διαδρόμων VNA για μεγαλύτερο όγκο αποθήκευσης αφού ο διάδρομος είναι μισού πλάτους για τον χειρισμο των παλετων,  από ένα reachtruck. 

Συστημα pushback βαρεως τύπου με επικλινείς βαγονέτα. Ιδανική εφαρμογή αποθήκευσης για ομοειδείς κωδικούς παλετοποιημενων φορτίων.   

Radio shuttle system με ρομποτικό βαγονέτο διαχείρισης με ασύρματη εντολή. Σύγχρονο ημιαυτόματο σύστημα με πολλές δυνατότητες διαχείρισης αποθέματος. 

Λύση αποθήκευσης υψηλής χωρητικότητας με επικλινείς ραουλόδρομους μεταφοράς εμπορευμάτων από την απόθεση στην παραλαβή.

Η προστασία ζωής εργαζομένων & εμπορευμάτων ταυτίζονται στην λειτουργία της αποθήκης. Η αντισεισμικότητα των παλετοραφων είναι ζωτικής σημασίας στην Ελλάδα.

Ειδικά στην κατασκευή αποθηκευτικού εξοπλισμού συστημάτων ραφιών, οι Ιταλοί κατασκευαστές σαν σεισμογενή χώρα, πρωτοπορούν υιοθετώντας κλειστά προφίλ διατομών & άλλες ριζοσπαστικές ιδέες, με ιδιόκτητα κέντρα ερευνών/δοκιμών, υπαγόμενοι σε ενιαίο τεχνικό φορέα συμμόρφωσης ( ACAI/CISI) μέλος της ERF(european racking federation).