ΡΑΦΙΑ ΤΥΠΟΥ DRIVE IN 

Σύστημα drive in για ομοειδείς κωδικούς παλετων ανα ράφι, σε πυκνή διάταξη αποθήκης με συστοιχίες ραφιών. Σε αυτό το κλασσικό σύστημα πολλαπλού βάθους ραφιών drive in το ανυψωτικό εισχωρεί στα ράφια για την απόθεση ή παραλαβή παλετών εξου & η ονομασία του. 

Ta ράφια τύπου drive in είναι δημοφιλή ιδιαίτερα σε ψυκτικούς θαλάμους αλλά και σε ξηρό φορτίο, με δυνατότητα LIFO  ή FIFO , ως η οικονομικότερη λύση μέγιστης χωρητικότητας για παλέτες που δεν μπορούν να στοιβαχθούν καθ ύψος η μια στην άλλη, λόγω ευθραύστου εμπορεύματος. 

Οι ξυλοπαλέτες στα ράφια DRIVE IN πρέπει να είναι πιστοποιημένες ( ασφαλής χρήση ραφιών) για το βάρος των εμπορευμάτων τους & να μην φέρουν σπασμένα ή ελλειπη τμήματα.

DRIVE IN PALLET RACKING- MULTI DEEP PALLET RACKING- Το σύστημα DRIVE-IN είναι το ενδεδειγμένο σύστημα αποθήκευσης παλετων FILO, με μέγιστη δυνατότητα αποθήκευσης για ομοειδή παλετοποιημενα φορτία στο σύστημα.

DRIVE THROUGH PALLET RACKING- Το συγκεκριμένο σύστημα ραφιών επιτρέπει την πρόσβαση του ανυψωτικού και απο τις δυο όψεις στα ράφια παλέτας, επιτυγχάνοντας την προτεραιότητα των παλετων με μέθοδο FIFO.