ΡΑΦΙΑ ΤΥΠΟΥ PUSH BACK 

Σύστημα push back πολλαπλού βάθους παλετων ανα ράφι, σε πυκνή διάταξη αποθήκης με επικλινείς συστοιχίες ραφιών. Σε αυτό το βαρυτικό σύστημα δυναμικών ραφιών push back, το ανυψωτικό τροφοδοτεί τα ράφια σπρώχνοντας τις παλέτες πίσω, εξου & η ονομασία του.

Tο σύστημα push back είναι είναι σύγχρονο σύστημα με επικλινή βαγονέτα αποθήκευσης ομοειδών παλετων, υψηλής χωρητικότητας. δημοφιλή ιδιαίτερα σε ψυκτικούς θαλάμους αλλά και σε ξηρό φορτίο, με δυνατότητα LIFO. Βαγονέτα μεταφοράς υπο κλιση που αναλαμβάνουν να μεταφέρουν προς τα πίσω κάθε παλέτα στο ράφι, με την ώθηση του ανυψωτικού, η οποία επιστρέφει στο σημείο παραλαβής με βαρυτική κύλιση.

Τα ράφια τύπου push back δίνουν την δυνατότητα αποθήκευσης διαφορετικών κωδικών ανά επίπεδο καθ' ύψος και ακυρώνουν τους νεκρούς χρόνους του ανυψωτικού για την είσοδο και έξοδο στο συγκρότημα.

Οι ξυλοπαλέτες στο ράφι πρέπει να είναι πιστοποιημένες ( για ασφαλή χρήση ραφιών) ως προς το βάρος των εμπορευμάτων τους & να μην φέρουν σπασμένα ή ελλιπή τμήματα.        

PUSHBACK PALLET RACKING- MULTI DEEP PALLET RACKING- Το σύστημα PUSHBACK είναι το ενδεδειγμένο σύστημα αποθήκευσης παλετων FILO, με μέγιστη δυνατότητα αποθήκευσης για ομοειδή παλετοποιημενα φορτία στο σύστημα.

PUSHBACK ROLLER PALLET RACKING- Το συγκεκριμένο σύστημα ραφιών επιτρέπει την φόρτωση στα ράφια παλετων από την πλευρά των 80 εκ, που είναι και η συνήθης πλευρά χειρισμού των παλετων.