ΡΑΦΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

Ελαφρώς μεταχειρισμένα ράφια βαρεως τύπου, μεταχειρισμένα ράφια αποθήκευσης ελαφρού τύπου, μεταχειρισμένα ράφια ημιβαρεως τυπου, επιλεγμένα διεξοδικά με τις προδιαγραφές τους για ασφαλή χρήση.

Τα χρησιμοποιημένα ράφια βαρεως τύπου (μεταχειρισμένο ράφι), είναι μια οικονομικότερη λύση αποθήκης, με τον ορο συμμόρφωσης των προδιαγραφών των ραφιών με την ανάγκη ζήτησης. Εμπιστευτείτε μόνο βαθιά γνώστες του είδους & όχι σκραπατζήδες.

Τα μεταχειρισμένα ράφια παλέτας, όπως & ο νέος εξοπλισμός βαρεως τύπου (καινούργιο ράφι) σαφώς και πρέπει να συνοδεύονται από κατασκευαστικές προδιαγραφές ειδικά στα παλετοραφα.

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
ΡΑΦΟΠΑΤΑΡΑ - ΠΑΤΑΡΙΑ
 ΡΑΦΙ ΗΜΙΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ 650kg
ΡΑΦΙ ΜΕΣΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ- 350KG

Με την πολύχρονη κατάρτισή μας, επιλέγουμε τα μεταχειρισμένα ράφια φορτίων βαρεως τύπου που προσφέρουμε, ελέγχοντας τις προδιαγραφές των ραφιών από τα τεχνικά manual των εργοστασίων κατασκευής τους.

Τα μεταχειρισμένα ράφια αποθήκης ( 2nd hand rack) βαρεως τύπου είναι ελεγμένα για ασφαλή χρήση & για την δομική τους επάρκεια, δηλαδή τα ράφια δεν φέρουν στρεβλώσεις- χτυπήματα, όπως πλαίσια- κολόνες & ζευκτά καθώς και οι δοκιδες φόρτωσης.

Ενναλακτικά σε ένα έργο με συστήματα μεταχειρισμένα βαρεως τυπου, μπορούν να συνδυαστούν παράλληλα & καινουργή υλικά ραφιών εφόσον είναι της ιδίας σειράς, με σκοπό την πιο οικονομοτεχνική λύση. 

Τα συστήματα βαρεως τύπου προορίζονται για χρήση στο ράφι με ανυψωτικο (κλαρκ) και για τοποθέτηση παλετων στο σύστημα ραφιών, με πιστοποιημένες ξυλοπαλέτες φορτίων.

                                                                        ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ !