ΡΑΦΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

Ελαφρώς μεταχειρισμένα ράφια βαρεως τύπου, μεταχειρισμένα ράφια αποθήκευσης ελαφρού τύπου, μεταχειρισμένα ράφια ημιβαρεως τυπου, επιλεγμένα διεξοδικά με τις προδιαγραφές τους για ασφαλή χρήση.

Τα μεταχειρισμένα ράφια βαρεως τύπου, είναι μια οικονομικότερη λύση αποθήκης με ράφια, με τον ορο συμμόρφωσης των προδιαγραφών τους με την ανάγκη ζήτησης. Εμπιστευτείτε μόνο βαθιά γνώστες του είδους & όχι σκραπατζήδες.

Με εμπειρία & συνεχή τεχνική κατάρτιση απο το 1992 γνωρίζουμε οσο λίγοι τα ράφια, τα οποία επιλέγουμε μόνο αν συνοδεύονται από ευρωπαϊκές κατασκευαστικές προδιαγραφές ειδικά στα παλετοραφα.

ΠΛΑΙΣΙΑ & ΔΟΚΙΔΕΣ ΡΑΦΙΩΝ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ
ΗΜΙΒΑΡΕΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ 650kg/ΡΑΦΙ
ΜΕΣΑΙΟΥ & ΕΛΑΦΡΟΥ ΤΥΠΟΥ 350KG
ΡΑΦΟΠΑΤΑΡΑ - ΠΑΤΑΡΙΑ

Τα μεταχειρισμένα ράφια αποθήκευσης βαρεως τύπου είναι ελεγμένα για ασφαλή χρήση & για την δομική τους επάρκεια, δηλαδή τα ράφια δεν φέρουν στρεβλώσεις- χτυπήματα, όπως πλαίσια- κολόνες & ζευκτά καθώς και οι δοκιδες φόρτωσης.

Ενναλακτικά σε ένα έργο με μεταχειρισμένα συστήματα ραφιών, μπορούν να συνδυαστούν παράλληλα & καινουργή υλικά ραφιών εφόσον είναι της ιδίας σειράς, με σκοπό την πιο οικονομοτεχνική λύση. 

Τα συστήματα βαρεως τύπου προορίζονται για χρήση στο ράφι με ανυψωτικο (κλαρκ) και για τοποθέτηση παλετων στο σύστημα ραφιών, με πιστοποιημένες ξυλοπαλέτες φορτίων.

                                                                        ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ !